dimarts, 11 d’octubre del 2011

DIUMENGE 9 OCTUBRE: PLA DE RUBIÓ

8'15 quedem a Can Roca el David ,Tort , Comaposada , Ramon ,Truji i Kiko .
El dia comença més aviat fresc ; alguns anem curts , i d'altres llargs ; ningú sap quina és la decisió encertada . Però tots convençuts da que al cap de poca estona , la temperatura interna anirà a més . I així és .
Enfilem direcció als molins i , a mitja pujada el JM. s'ens comença a quedar ( venga "nano ", que no és tan difícil ) . però de seguida es dona compte de que el problema no és físic ; el buje del pedalier està força estrabat ; amb el qual té de proporcionar força extra per acabar l'ascensió .
Un cop a dalt , el tema ja no preocupa , dons ara ens toca muntanya avall . Travessem la carretera de Les Maioles , tot enfilant a la dreta per la pista asfaltada que porta a Rubió ; però que abandonem per començar a fer les primeres trialeres . Aquesta vegada modifiquem la ruta principal que porta a l'ermita de Sant Pere d'Ardesa , per un camí inferior , ja conegut ; però igualment bonic . Un cop superada l'ermita , seguim per un llarg corriol que es transforma en trialera on , quedem tots sorpresos , el Kiko " està que se sale " , el nano comença a baixar com si d'un professional es tractes , deu ni do !!!!!!!! . Un cop a baix . pista asfaltada tranquil·la ; en busca del entrepà ; decidim anar al bar dels moteros ; ja que en el qui hi ha abans , l'ultima vegada , el tracte no va esser correcte i força car .
Bar curiós ; molt ben customitzat rollo Harley ; cambreres a l'estil , programació Tv. apropiada ,"+ 18 " etc etc ....      Ahh!!! per cert , el esmorzar molt bó , ja s'em anava el cap recordant ... ... ??
Sortim i decidim anar per varis camins d'una ruta que coneix bé el David , i que ens porta sobre Jorba ; i com no ! , ja adalt li prenc el relleu per enfilar tot un seguit de corriols i trialeres que ens porten a l'entrada del poble ; divertit . Seguim un tros de carretera i , passada la bòbila , trenquem a l'esquerra fins Can Massarnau , per camí i algun tros de corriol fàcil , però entretingut .
Dia agradable i ben aprofitat ; amb 40 km. pels d'Igualada i un xic més pels d'allà dalt .