dijous, 27 d’octubre del 2011

DIUMENGE 23 OCTUBRE: La LLACUNA

Aquest diumenge ens trobem a Sta.Mgda. de Montbui cinc integrants de l'ECO: Kiko, David Rubio, Jaume Xaus, Josep M. Comaposada i En Ramon Tapiolas que ve acompanyat de l'Àngel, membre de la "Penya biberó". En Ramon ens porta pel costat del riu Anoia entre Igualada i Montbui per enfilar pel marge del camí de "La Font Trobada" en direcció al cementiri. Un cop arribem a Montbui poble seguim el camí fins al "port de la portella" i canviar de carena fins a La Llacuna.
Decidim anar a esmorzar al vell mig del poble amb un "bon servei" i, tot mirant la televisió ens assabentem de l'esgarrifós accident en la cursa de MotoGP i que alguna cosa greu li ha passat a en Simonchelli. Quan ja estàvem a punt de fer el cafè apareix per la porta en Sergio Trujillo que, com passa molts cops, s'ha adormit.
Un cop tips i reagrupats reprenem el camí fins al castell que hi ha tot just a sobre La Llacuna, en el qual trobem una salamandra que vol creuar tranquil·lament per davant nostre. En aquest punt baixem per un sender estret molt agradable, però que comença per unes escales que fan baixar de la bici a tothom menys en Ramon, es clar. Més endavant penjarem els vídeos al youtube. Continuem el camí fins arribar a Rofes passant per un sender també bastant estret però que és "100% ciclable", que permet gaudir del camí als que els desagraden les "trialeres". Creuem la carretera i reprenem el camí de tornada a Montbui poble, amb un esprint de baixada espectacular que fins i tot l'Àngel pregunta si hem pagat l'esmorzar. Per acabar la sortida arribem al punt de partida de Sta.Mgda. de Montbui pels volts de l'una del migdia. Una sortida amb uns 800m de desnivell acumulat i 40km de recorregut, una mica més pels d'Òdena.

Josep M: Vídeo de La Llacuna 1: http://www.youtube.com/watch?v=CBGODfZ7ZzA
Josep M: Vídeo de La Llacuna 2: http://www.youtube.com/watch?v=dEY1CMijY9A
 





1 comentari:

angel ha dit...

bona sortida i millor companyia