dilluns, 26 de març del 2012

HIVERNAL DE CERVERA 2012

L’Enric Forn em diu que s’ha anulat l’Open Giant d’Avinyó, i que hi ha la cursa de Cervera. Després parlo amb l’amic Josep González de Cervera, m’anima a fer aquesta sortida, ell es un dels que l’han marcat i realment està molt bé. Al mirar la web veig que el Gabriel i la Susanna també s’han apuntat a la cursa llarga de 44 km. amb 1050 m. de desnivell. Fem les fotos de rigor abans de la sortida, des del pabelló poliesportiu. Sortim uns 100 corredors amb bon ambient i amb la participació del Marc Márquez i el seu germà Alex. El Marc apart de ser una crack en les motos, es un bon aficionat al BTT. Surto fort amb el grup de devant, ja em deixarán enrera, i fem un camí plà que ens porta cap als primers senders, que son ràpids i están molt nets. Son realment interminables doncs cobreixen el 80 % del recorregut. La pluja de la setmana ha anat perfecte doncs el terreny agafa molt. N’hi ha de pujada de baixada, més ràpids, més revirats, més tècnics, no t’els acabes. Tinc una caiguda apurant massa una curva, però em puc aixecar només amb un cop a la cadera. Arribem a l’ermita del turó de Sant Pere dels Arquells, y tornem direcció Cervera. Vé un tram amb pujada suau i llarg de camí i carretera, la 29” va com un tiro! Després més senders amb alguns murs que s’han de fer a peu. Em trovo un parell de corredors, i anem seguint fins al Castell de Timor on hi ha unes bones vistes. Després tornar a pujar al turó de l’ermita de Sant Pere, es comença a fer dur ja portem 33 km apretant. Més endavant entrem en una riera llarguíssima que en dura prop de Cervera, es molt divertit dons es un sender molt estret i está plè d’herbes al voltant, quasi no el veus, però es fa bé i es ràpid. Al arribar, pujada fins la ciutat de Cervera amb un desnivell molt fort, sort que es veu la meta a dalt de tot i la gent ja anima! Acabo el 34 d’uns 100 inscrits amb 2h 45’. El Gabriel i la Susanna tot i no fer-ho tant competitiu acaben el 71 i 72 de la general. Organització perfecte i avituallaments correctes, però el millor la butifarra.
Fins la propera!